70226161
iconbig

Fjernelse og bekæmpelse af skimmelsvamp

 

Fjernelse af skimmelsvamp København & omegn – Fjernelse af skimmelsvamp hos private, boligforeninger & off. Instutioner

Få et uforpligtende tilbud ring på 70226161

Specialister uddannet i fjernelse af skimmelsvamp

 

Godkendt metode til test af skimmelsvamp

 

Hurtig udrykning på hele Sjælland

 

Har du skimmelsvamp i din bolig?

Har du mistanke om eller ved du at din bolig er ramt af skimmelsvamp?

Og har du behov for at vide hvordan du kan fjerne og bekæmpe skimmelsvamp i din bolig?

Skimmelfrit er specialister i professionel fjernelse af skimmelsvamp og kan hjælpe dig med at komme af med skimmelsvamp i din private bolig eller firmaejendom.

Skimmelsvamp kan nemt afvaskes og fjernes med Rodalon, men hvis årsagen til at skimmelsvamp opstår i din bolig ikke fjernes, vil der opstå skimmelsvamp igen.

Derfor er afrensning af skimmelsvamp med Rodalon og andre rengøringsmidler, kun en midlertidig løsning.

Den korrekte metode, er at få foretaget en måling og undersøgelse af om der findes skimmelsvamp i din bolig og finde frem til en årsag til at skimmelsvampen opstår i jeres ejendom.

Skimmelfrit er specialister i fjernelse af skimmelsvamp og kan hjælpe dig med at lave en måling samt give dig et forslag til hvordan skimmelsvampen permanent fjernes.

Kendt fra Magasinet Penge – DR

Mads fra Skimmelfrit

Fakta om skimmelsvamp

Mere end 300.000 danskere er påvirket af skimmelsvamp

 

Skimmelsvamp kan gøre dig og din familie syge

Skimmelsvamp kan påvirke din boligs ejendomsværdi

 

Hvilke sygdomme kan skimmelsvamp i din bolig give?

Er din bolig og din familie udsat for skimmelsvamp i længere tid, vil det påvirke familien og kan potentielt gøre jer syge.

Nedenfor er skitseret nogle af de symptomer og sygdomme, som man kan få, hvis man er udsat for skimmelsvamp over længere tid.

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse nedenstående symptomer, er dig og din families bolig formentlig ramt af skimmelsvamp.

 • Nysen
 • Kløe
 • Rødme og hudirration
 • Øjne der løber i vand
 • Kløende øjne
 • Hovedpine

Derudover kan korttidshukommelsen også blive kraftigt påvirket.

Få professionel hjælp til fjernelse og bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelfrit  har mange års erfaring med at hjælpe private boligejere, erhvervsforeninger med at fjerne og bekæmpe skimmelsavmp i deres bolig.

3 grunde til at vælge Skimmelfrit til at hjælpe dig

 • Skimmelfrit har mange års erfaring med fjernelse og rådgivning om skimmelsvamp
 • Skimmelfrit har mange års erfaring med at hjælpe private boligejere, firmaer, boligforeninger mm.
 • Skimmelfrit er uddannet på den tyske skole for skimmelsanering (Tüv certificeret).

Du kan som udgangspunkt selv fjerne skimmelsvampen, men hvis du ikke tager de rigtige forholdsregler med maske mm. Vil skimmelsvampesporer kunne sprede sig i bygningen og påvirke beboerne i ejendommen – Lad os hjælpe dig med at fjerne skimmelsvamp korrekt og effektivt.

Udover at hjælpe akut med at fjerne skimmelsvamp fra din bolig, så arbejder vi også med en model der går efter at fjerne skimmelsvamp på permanent basis fra din bolig eller erhvervsejendom.

Hos Skimmelfrit  tilbyder vi behandling af skimmelsvamp, og vi arbejder efter modeller – udviklet gennem mange års erfaring. Modellerne er udarbejdet af os selv, og benyttes i dag bl.a. i Norge, Sverige, Tyskland samt naturligvis i Danmark.

Modellerne følger principperne i By & Byg Anvisning 204 & 205.

Nedenstående er en illustration af vores model til permanent fjernelse af skimmelsvamp hos jer.

 1. Udredning – Akut fjernelse af skimmelsvamp
 2. Sanering – Forslag til fjernelse af skimmelsvamp¨
 3. Reetablering – Tilbud på permanent fjernelse af skimmelsvamp

Udredning

Er der bare den mindste tvivl om du har skimmelsvamp i jeres bolig eller erhvervsejendom, er det godt af – eller bekræftet tvivlen og mistanken om skimmelsvamp. Dette gøres ved at Skimmelfrit laver en undersøgelse af jeres bolig.

Er der skimmelsvamp i boligen, er det vigtigt at dette bekæmpes, så familie eller ansatte der opholder sig i længere tid i ejendommen, ikke bliver udsat for skimmelsvampen over længere tid.  Bliver familie eller ansatte udsat for skimmelsvamp i længere tid, vil det fremkalde sygdomme og potentielt allergiske reaktioner hos nogle.

Er der ingen skimmelsvamp i boligen, så kan har du nu dokumentation for dette og du kan sove trygt om natten.

Vores model til udredning er lavet ud fra flere års erfaring med fjernelse og testning af skimmelsvamp og er løbende blevet forbedret. Modellen ser således ud:

 • En gennemgang af din bolig efter synlige symptomer på skimmelsvamp
 • Er der synlige symptomer, er næste skridt at fastslå hvordan skaden er opstået
 • Hvor stor skaden eventuel er
 • Herefter tages prøver med til vores laboratorie til dyrkning
 • Såfremt skaden er af større omfang, udarbejdes forslag til afhjælpning

Metoden vi bruger til at analyse de prøver vi tager i din bolig med, er Mycometer metoden. Skimmelfrit er certificeret i at udtage, dyrke og analyse skimmelsvamp prøver efter Mycometer metoden.

Når resultatet af prøverne taget fra jeres bolig, er analyseret vil Skimmelfrit lave en rapport med forslag til hvilke tiltag, der er bedst for at komme skimmelsvampen til livs i jeres bolig.

Er årsagen til at skimmelsvampen opstår i jeres bolig, som følge af en større skade, vil Skimelfrit også komme med tilbud på reparation af skaden så i undgår skimmelsvamp i fremtiden.

Skimmelsanering

Skimmelfrit foretager skimmelsanering akut, når der er synligt tegn på skimmelsvamp og du vil have at skimmelsvampen fjernes akut.

Skimmelsaneringen foretages ofte hvis det er et større område der er ramt, det kan for eksempel være en væg i dit barn’s soveværelse.

Det er vigtigt at en skimmelsanering foretages af en ekspert, da skimmelsvampesporer kan blive spredt til resten af huset, såfremt det ikke er håndteret korrekt.

Ved skimmelsaneringen foretages en afrensning af det ramte område med godkendte kemikalier

Reetablering

Efter det er blevet konstateret at der er skimmelsvamp i jeres ejendom og årsagen til at skimmelsvampen er opstået, er som følge af en større skade, vil Skimmelfrit kunne hjælpe dig med fjerne skimmelsvampen permanent.

Som en del af en skimmelsvamp bekæmpelse, kan det være nødvendigt at fjerne gips, puds og andre lette bygningskonsktruktioner for at komme skimmelsvampen effektivt til livs.

Skimmelsvamp i større omfang opstår ofte hvis der er sket en fugt eller vandskade og disse kan opstå som følge af nogle af nedenstående skader:

 • Utæt tag, hvor der drypper vand ind eller hvor fygesne er blæst ind
 • Revner eller skader i sokkel eller fundament, hvor vand kan trænge ind
 • Utætte vandrør skjulte steder – tjek vandregningen for usædvanlig forbrug
 • Ældre boliger lider af dårlig isolering, hvor kuldebroer kan opstå

Der findes mange forskellige muligheder til hvordan en skade kan opstå og forårsage skimmelsvamp i jeres ejendom – Skimmelfrit tilbyder at hjælpe jer gennem hele processen.

Vi har udarbejdet en løsning hvor vi varetager hele processen for jer – fra udredning og akut fjernelse af skimmelsvamp, til reparation af det ramte område samt der hvor skaden er opstået.

Skimmelfrit benytter sig af professionelle samarbejdspartnere indenfor følgende områder indenfor totalentreprise og kan derfor hjælpe jer med alle facetter af processen:

 • Tømrer og snedker
 • Nedrivning
 • Autoriseret Kloak og VVS firmaer
 • Autoriseret elektrikere
 • Professionelle malerfirmaer

Alle vores samarbejdspartnere er enten autoriseet via Tekniq eller medlem af Byggaranti, Danske Malermestre eller anden organisation.

Derudover håndterer vi også kontakten til stilladsfirmaer, arkitekter samt flyttefirmaer såfremt problemet med skimmelsvampen er et større problem og det kræver genhusning med mere.

Kontakt Skimmelfrit i dag på telefon 70226161 og få fjernet skimmelsvamp fra jeres ejendom.

Kontakt os uforpligtende

12 + 9 =

Få tilbud på fjernelse af skimmelsvamp fra Skimmelfrit her